ASWH
JO15/1 Zaaltoernooi
5 januari, 2020

Vrijdagavond 4 januari organiseerden wij voor de 6e keer het 015-1 onder de naam Marjan Bloemendal ASWH zaalvoetbaltoernooi. Een gezellige avond met vele supporters, waar er sportief werd gestreden door de elftallen ASWH, IFC, Pelikaan, De Alblas, RVVH, Papendrecht, Oranje Wit en Drechtstreek in de sporthal de Ridderhal.

Er werd gespeeld in twee poules A en B waar wij als wedstrijdleiding en de meegekomen supporters spannende en verrassende uitslagen te zien kregen. Sommige teams hadden wat moeite met het stil leggen en het nemen van een intrap en niet te vergeten de vier seconden.

Ook de finale, gefloten door Scheidrechter Olaf Maalman en assistent Sjoerd Broekhuizen, was in het begin zeker spannend. Al snel kwam Oranje Wit op voorsprong 1-0, maar Pelikaan maakte het na een goede omschakeling weer gelijk 1-1. Als we de gehele wedstrijd bekijken was Oranje Wit toch een tikje sterker en won deze wedstrijd met 4-1. Voor de tweede keer van dit 015-1 toernooi mocht Oranje Wit de wisselbeker in ontvangst nemen.

OW15/1

Het was een geslaagd toernooi, met dank aan onze ASWH scheidsrechters Cor, Olaf, Sjoerd, Jesper, Brian en Thijs, Gastvrouw Elly, de wedstrijdleiding Arnoud, Ruben (Hal 2), Francis en Harry (Hal 1) toernooi organisatie Paula en algehele supervisor Wil.

 

Einduitslag van dit sportieve Marjan Bloemendal ASWH zaalvoetbaltoernooi:

01 Oranje Wit
02 Pelikaan
03 IFC
04 Drechtstreek
05 ASWH
06 RVVH
07 Papendrecht
08 De Alblas


Met het JO15/1 toernooi komt er een eind aan de 4 selectietoernooien, Terugkijkend kunnen we zeggen dat ze alle 4 zeer geslaagd waren, er zijn geen onsportieve zaken gebeurd, integendeel zelfs, alle 4 toernooien kenmerkten zich door leuke, spannende en sportieve wedstrijden, waarbij regelmatig zowel scheidsrechters als algehele leiding complimenten kregen voor de organisatie.

Eind 2020 organiseert de toernooicommissie weer de volgende zaaltoernooien, de kosten voor deze toernooien lopen jaarlijks op, wenst u een toernooi te sponseren, dan zijn we daar heel blij mee, neem dan contact op met Ruud Verrijp.


Verslag met dank aan wedstrijdleider hal 1: Harry van der Wielen.

Sportieve groet namens de toernooicommissie

Hans van Hoek

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft