ASWH
Met ASWH 90 jaar 2020 in
4 januari, 2020
Het inluiden van 2020 is bij ASWH uitbundig gevierd met een bijzonder druk bezochte nieuwjaarsreceptie  die muzikaal werd omlijst door het zangduo Andries Dorre en zijn partner. In een overvolle kantine liepen vele generaties ASWH 'ers handenschuddend rond. Bijzonder was dat er van het roemruchte elftal van 1982-1983, dat naar het hoogste amateurniveau promoveerde, enkele oud-spelers aanwezig waren. Wim Berends, Arthur Dorre, Ewald van 't Hof, Henk van der Meulen en ook zanger Andries Dorre gaven acte de presence. Het plaatje was helemaal rond toen ook de toen succesvolle trainer Henk van Osch aanschoof. Dit allemaal onder
John Middendorp 
 goedkeurende blikken van de toenmalige voorzitter Kees Zwijnenburg die ook de moeite had genomen om deze receptie te bezoeken evenals andere oude getrouwen zoals o.a. Herman Stoffels en Philip Schmidt.
Heel bijzonder was ook het initiatief van Jacqueline van 't Leven om de dames van het eerste vrouwenelftal, dat in de jaren 80 voor ASWH uitkwam, uit te nodigen voor deze receptie welke in het teken stond van ASWH 90 jaar. En ze waren er vrijwel allemaal.

Voorzitter John Middendorp benadrukte in zijn nieuwjaarstoepraak nog maar eens dat ASWH een geweldige club is maar nog wel wensen heeft voor de toekomst. Zoals een nieuwe verlichting op het hoofdveld en een nieuwe tribune. Maar bovenal complimenteerde hij alle vrijwilligers die ASWH in stand houden en hoopt dat dit zo blijft. Verder noemde hij de onverwachte promotie van het 1e elftal naar de 2e divisie en de moeilijke eerste seizoenshelft van dit seizoen. "Of wij ons in de 2e divisie zullen handhaven zullen we wel zien maar het zal een moeilijke klus worden.", aldus de voorzitter.

Behalve dat er op het grote beeldscherm in de kantine een grote fotoshow te zien was van ASWH 90 jaar, samengesteld door John van der Wulp, werd ook aangekondigd dat de grote jubileumverloting van start is gegaan. Elders op deze site is hierover meer te lezen.

Traditioneel werden er ook jubilarissen gehuldigd die er een langdurig lidmaatschap op hebben zitten. Hieronder de jubilarissen die door voorzitter John Middendorp in het zonnetje werden gezet. Secretaris Ruben van der Steen voorzag hen van de speld en de bloemen werden namens de supportersclub aangeboden door Jan Sturrus.

Rob Lobrink Cees Van Wezel Arthur Uythoven
     Rob Lobrink (50 jaar)   Cees van Wezel (40 jaar)  Arthur Uythoven (40 jaar)
Jordi Devilee Edwin Middendorp Michel Wies
    Jordi Devilee (25 jaar) Edwin Middendorp (25 jaar)      Michel Wies (25 jaar)

Niet aanwezige jubilarissen waren: Wiljan Ritmeester, René van Lobberegt, Eric Stam, Laurens Lindhout en Eddy Koppers. Zij konden helaas de ceremonie protocollaire niet bijwonen.

2020 is van start gegaan, met dank aan de kantinemedewerkers die de aanwezigen hebben voorzien van een hapje en een drankje

De Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft