ASWH
Oliebollentoernooi een succes
6 januari, 2020
Voorafgaande aan de nieuwjaarsreceptie / reünie van zaterdag 4 januari werd er bij ASWH het Oliebollentoernooi gespeeld. Liefst 10 teams hadden zich aangemeld voor dit leuke en gezellige 7 tegen 7 toernooi en ook een behoorlijk aantal toeschouwers waren aanwezig voor aanmoedigingen. Dit waren drie dames teams en zeven mannenteams. 
Ze hadden ludieke teamnamen verzonnen als FC Ingewikkeld en De Kelderklasse.  De drie damesteams wikkelden een halve competitie af en de mannenteams waren verdeeld in twee poules en de beide poulewinnaars streden om de hoofdprijs: Een Oliebol.

De Dames
Bij de drie damesteams waren de krachtsverschillen beperkt en werd er naast serieus gevoetbald ook heel veel gelachen en gemaakte doelpunten uitbundig gevierd. Het team van de Keukenprinsesjes, met enkele speelsters van het huidige meisjes onder 17
team werd winnaar voor het team Oud & Nieuw en FC Vintage. Zoals het hoort bereidden de Keukenprinsesjes na afloop in de keuken zelf hun overwinningspremie alvorens ze die oppeuzelden.
Oliebollen Toernooi
De Mannen
Bij de zeven mannenteams toonden in poule A De Oliebollen zich tot winnaar. In Poule B had het team van De Atten, bestaande grotendeels uit spelers van het huidige ASWH 3 zich tot favoriet bestempelt. In hun laatste poulewedstrijd verslikten zij zich in een oliebol van het team Football Skills.
De finale ging dus tussen de teams van Football Skills en De Oliebollen. De appelen (lees doelpunten) bleken echter onrijp 0-0. In de benodigde penaltyreeks bleken de bij de trainingen opgedane voetbalvaardigheden beslissend.

Uiteraard dient de dank uit te gaan voor de scheidsrechters Harry en Leo alsmede de toernooi organisatoren Ruben en Erik.

Tekst Cees van Heeren
Foto Nikola Bloos - Tomaskova
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft