ASWH
Parkeren op en rond het sportpark Schildman
5 februari, 2020
Het zal niet onopgemerkt zijn gebleven voor de bezoekers aan het sportpark Schildman dat op de kleine parkeerplaats, voor het clubgebouw, parkeervakken zijn aangebracht.
Parkeerverbod
Na overleg met de gemeentelijke adviseur veiligheid heeft de gemeente besloten om voor het clubgebouw van ASWH 5 parkeervakken aan te leggen om hier, alleen met een zichtbaar achter de voorruit geplaatste ontheffingskaart, te kunnen parkeren op de kleine parkeerplaats. ASWH heeft hiervoor 5 parkeerkaarten ter beschikking gekregen.
Deze kleine parkeerplaats behoort toe aan het fietspad dat door het sportpark loopt en is derhalve verboden voor auto’s. De afgelopen jaren heeft de ordehandhaving een oogje dicht gedaan voor de overtreders die hun auto op deze kleine parkeerplaats parkeerden.
Daar is nu een einde aangekomen.

Vanaf komende zaterdag zal het team handhaving en/of de politie 7 dagen in de week prikcontroles gaan uitvoeren. Wanneer er auto’s buiten de vakken staan geparkeerd, of binnen een parkeervak zonder zichtbare parkeerkaart, volgt een boete van € 95,00.
Als waarschuwing is een zichtbaar bord geplaatst ter informatie.
DIT VERBOD GELDT DUS VOOR ALLE 7 DAGEN IN DE WEEK, DUS OOK OP NIET-WEDSTRIJDDAGEN.

Verder nog een waarschuwing aan parkeerders die gebruikmaken van een van de invalidenparkeervakken. Het komt veelvuldig voor dat op de zaterdagen en doordeweekse trainingsavonden op deze parkeervakken wordt geparkeerd. Word je door het Team Handhaving of de politie op een van die twee parkeervakken ‘betrapt’ dan is de boete € 380,00!.

Fout parkeren buiten het sportpark, zoals in straten waar een parkeerverbod is, in een park of plantsoen en groenstroken kost ook € 95,00.

Laat deze waarschuwing duidelijk zijn!!

Het Bestuur
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft