ASWH
v.v. ASWH JO15-1G wordt 2e op zeer sterk 100% Football Futsal Cup Zaaltoernooi in Wouw!
5 januari, 2020
Zaterdag 4 januari deden de mannen en dame van ASWH JO15-1G mee aan de 5e editie van het Zaaltoernooi in Wouw! Om 19:00 uur werd er afgetrapt in de JO15 poule vanaf 3e divisie!

Om 18:00 werd er verzameld in de sporthal waar op dat moment ASWH Jo13-1 de halve finale ging spelen van het toernooi. Deze werd helaas verloren van de latere toernooiwinnaar! In de troostfinale werd er gewonnen van Emplina waardoor ze op een mooie 3e plek eindigde.

Wedstrijd 1: Cluzona JO15-1
Wat later dan gepland door uitloop werd de 1e wedstrijd gespeeld tegen Cluzona JO15-1. Dit team werd lastminute (18:00 uur) opgeroepen vanwege een zeer late afmelding. Tegen de 3e klasser kwamen we op voorsprong door Filip maar werd het in de laatste minuut toch 1-1

Scoreverloop
1-0 Filip
1-1 Cluzona

Wedstrijd 2: Unitas’30 JO15-1
De tweede poulewedstrijd ging tegen Unitas’30 JO15-1 uit zetten-Leur. Om kans te maken op de halve finale moest deze gewonnen worden en dat gebeurde ook. Verdedigend stond het zeer goed en werd er bijna niks weg gegeven. Door goals van Filip en Valentijn werd het 2-0 voor ASWH!

Scoreverloop
1-0 Filip
2-0 Valentijn

Wedstrijd 3: FC Den Helder JO15-1
De laatste poulewedstrijd ging tegen FC Den Helder. Dit team met echte zaalvoetballers erin wat uitkomt op het hoogtes niveau van Nederland stond 1e met 6 punten. Wij volgde met 4. Bij winst konden we over hun heen en zou er in de halve finale gespeeld moeten worden tegen de nummer 2 van poule B. In een zeer spannende wedstrijd was het Den Helder dat de bovenliggende partij was. Het was oa te danken aan een paar fraaie reddingen van Ronaldo dat de stand op 0-0 bleef. In de laatste minuut moest Den Helder met een man minder spelen vanwege een gele kaart. ASWH benutte deze overtal situatie door 45 seconden voor het einde 1-0 te maken! Hierdoor kwam ASWH op 7 punten en werd het poulewinnaar!

Scoreverloop
1-0 Milan

Halve Finale: Baronie JO15-1
In de halve finale werd er gespeeld tegen Baronie uit de 3e divisie Zuid 1. Al snel keken de mannen en dame tegen een achterstand aan. Maar ASWH werd steeds sterker. Uiteindelijk kon Sam uit een vrije trap de gelijkmaker scoren! 1-1 was ook de eindstand na 11 minuten wat betekende dat penalty’s de beslissing moest gaan brengen. Filip zetten ASWH op 1-0 en Baronie scoorde 1-1. Milan mistte zijn penalty maar Ronaldo pakte daarna ook de penalty van Baronie. Just schoot ASWH weer op voorsprong en ook Baronie scoorde. Dat betekende sudden death. Vivian schoot haar penalty snoeihard door het midden binnen en de opvolgende beurt van Baronie werd gemist! Dat betekende FINALE!

Scoreverloop
0-1 Baronie
1-1 Sam
Penalty’s:
Filip ✅
Baronie ✅
Milan ❌
Baronie ❌
Just ✅
Baronie ✅
Vivian ✅
Baronie ❌

FINALE: FT Tongeren U15
In de Finale moest er gespeeld worden tegen het Belgische FT Tongeren. Voorafgaand werden beide teams met spotlights omgeroepen en 1 voor 1 kwamen ze de zaal binnen! Achteraf bleek dat dit team een echt zaalvoetbalteam is wat uitkomt op het hoogste niveau in België. ASWH begon goed aan de wedstrijd en kwam door Filip op een 1-0 voorsprong. Uiteindelijk gaf het technisch overwicht van Tongeren de doorslag en kwamen ze op een 1-2 voorsprong. Met een extra speler ipv een keeper en een rode kaart bij Tongeren voerde ASWH de druk op. Helaas was het net niet genoeg en werd de finale verloren!

De boys en girl mogen terug kijken op een zeer goed toernooi! Hele goede wedstrijden gespeeld en als team voor elkaar geknokt! Een 2e plaats achter een echt zaalvoetbalteam is dus ook absoluut geen schande maar juist een compliment!

Vanaf maandag gaat de focus weer op de competitie!

Verslag met dank een leiders / trainers : Eddy & Jeroen

Hans van Hoek
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft