ASWH
ASWH haalt eerste twee aanwinsten uit Zeeland
20 februari, 2020

Op dit moment is de technische commissie van ASWH druk in de weer om de selectie voor het seizoen 2020/21 samen te stellen. Nadat in de afgelopen periode al werd verlengd met een aantal spelers uit de huidige groep, zijn nu ook de eerste twee versterkingen van buitenaf vastgelegd. De TC bereikte overeenstemming met Jarreau Manuhuwa en Daniël Wissel  over hun komst naar sportpark Schildman. Het duo is afkomstig van GOES, waarmee zij momenteel actief zijn in de derde divisie zaterdag.

Jarreau Manuhuwa is een 26-jarige centrale verdediger. Hij is bezig aan zijn tweede seizoen bij GOES en is een vaste waarde achterin. Eerder droeg hij de tenues van JVOZ,  Jong Ambon, Zeelandia Middelburg en Vlissingen. Hij is een verdediger die beschikt over voetballende kwaliteiten en brengt bovendien de nodige ervaring mee.

D4l4x8bwaaaxakn

Daniël Wissel is een 23-jarige aanvaller, die sinds de zomer van 2017 voor GOES speelt. Wissel promoveerde dus met de club naar de derde divisie en is ook dit seizoen een belangrijke kracht voor de Zeeuwen. Onlangs maakte Wissel, die eerder voor Zeelandia Middelburg en RBC Roosendaal speelde, al zijn honderdste doelpunt. Dit seizoen staat de teller op acht treffers, terwijl Wissel ook al voor meer dan tien assists tekende.

Dkqzt26xcai8yan

De TC is verheugd dat Manuhuwa en Wissel de keuze voor onze vereniging hebben gemaakt. Beide spelers worden bij ASWH bovendien herenigd met trainer Rogier Veenstra, met wie zij eerder succesvol samenwerkten.

Wij heten Jarreau en Daniël van harte welkom bij ASWH en wensen hen veel succes en plezier op sportpark Schildman!

de Redactie

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft