ASWH
Doelman Bryan Janssen ook volgend seizoen bij ASWH
25 februari, 2020
De selectie van ASWH voor het seizoen 2020/21 krijgt steeds meer vorm. De technische commissie kan namelijk opnieuw positief nieuws melden over een speler die op sportpark Schildman te bewonderen blijft.

De TC bereikte overeenstemming met doelman Bryan Janssen over een langer verblijf bij ASWH. De 25-jarige keeper sloot in januari aan op sportpark Schildman, nadat hij sinds zijn vertrek bij FC Dordrecht clubloos was. Janssen veroverde meteen een basisplaats en maakt sindsdien een zeer goede indruk. Reden voor de TC om met hem in gesprek te gaan over een voortzetting van de samenwerking. Omdat de goalie het zelf ook erg naar zijn zin heeft, vonden beide partijen elkaar al snel. Dat betekent dat Janssen ook na de zomer bij ASWH zal spelen.

THV 2869

Wij wensen Bryan veel succes in de komende maanden en natuurlijk het nieuwe seizoen!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft