ASWH
Het ASWH Supportersclub Bingo virus...?
29 februari, 2020

Het Bingo-virus heerst….

IMG 5885Nu het C-virus Nederland en de rest van de wereld de laatste weken in zijn greep houdt, heeft Ambacht en omgeving ook al maanden te maken met het B-virus! Namelijk het “Bingo”-virus. Steeds weer wordt op elke laatste vrijdagavond van de maand duidelijk hoezeer dit virus heeft toegeslagen.

Ondank de vakantieperiode en het slechte weer vonden toch weer bijna 60 spelers, sterk variërend in leeftijd, de weg naar de gezellige ASWH-kantine om een onderhoudende spelavond met elkaar te beleven. Wederom waren er diverse vrijwilligers namens de ASWH-supportersclub bereid om het de aanwezigen naar de zin te maken met een hapje en een drankje, maar ook met aantrekkelijke prijzen om te winnen. Velen verlieten aan het eind van de avond het clubgebouw met één of meerdere luxe artikelen, waardebonnen van lokale winkeliers of goed gevulde boodschappentassen.

Het is leuk om te zien dat hele gezinnen met tieners, jong-volwassenen, zussen, vrienden en vriendinnen dit eenvoudig “oud-Hollandsch” spelletje zo waarderen in een voor velen drukke maatschappelijk tijd.  Je hoeft geen lid te zijn van ASWH om mee te spelen of aanwezig te zijn bij dit gezelschapsspel, waarbij geen kennis of techniek of tactiek nodig is.

De gehele organisatie kan weer terugkijken op een in alle opzichten zeer geslaagde avond. Hopelijk wordt er snel een middel gevonden om het C-virus onder controle te krijgen in tegenstelling tot het B-virus, waarvan we hopen dat het nog maar lang mag duren….

De volgende Bingo-avond staat genoteerd voor 27 maart a.s. aanvang 20.00 uur in de kantine van vv ASWH.

Bestuur SC ASWH

(Redactie Peter Vrijdag)
IMG 5909     IMG 5934

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft