ASWH
Tot en met 14 maart Early Bird tickets Feestavond ASWH 90 jaar & Reünie
12 maart, 2020

Het jubileumjaar van ASWH wordt op 20 juni afgesloten met een spetterend eindfeest in Cascade op 20 juni 2020. Aangezien de historie van ASWH is te zien op de Expositie ASWH 90 jaar komt ook het reünie karakter op deze avond terug. Via een aantal personen worden elftallen van weleer al actief benaderd. We zouden het fantastisch vinden als nog meer ASWH'ers het initiatief nemen om oude teams op deze avond bij elkaar te krijgen.

En het gaat hard met de kaartverkoop: inmiddels zijn er al meer dan 150 entreekaarten verkocht voor deze avond! De laatste early bird kaarten van € 10,00 zijn tot en met 14 maart te koop aan de bar in de kantine. Daarna kosten de kaarten € 12,50 per stuk. Aan de bar kan je ook direct je loten kopen voor de jubileumloterij.

Met een vol programma wordt dit een avond om niet te missen voor iedereen die betrokken is bij ASWH of zin heeft in een gezellige avond. Zo is er die avond ook de uitslag van de loterij en weten we dus wie bijvoorbeeld een voetbalreis naar Barcelona gaat maken of op een nieuwe hippe scooter naar huis kan.

En aan entertainment geen gebrek. De gehele avond is DJ Red, bekend van de B-Red feesten, present en zanger Roy Oostweegel kennen we van een eerder optreden bij ASWH. Daarnaast hebben we het Rotterdamse feesttrio De Wannebiezz weten vast te leggen. Dat deze voor een feestje gaan zorgen is wel zeker! De Wannebiezz zijn te volgen via: https://www.youtube.com/user/wannebiezz.

De kaarten zijn te koop aan de bar van de kantine, bij De Woonwulp en online via Cascade op https://theater.stichting-cascade.nl/programma/divers/a-s-w-h-90-jaar-eindfeest/.

Be there!

Jubileumcommissie ASWH 90 jaar

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft