ASWH
ASWH JO7-pupillen hervatten de trainingen
3 maart, 2020

Na een lange periode van winterstop hervatten deze week ook de laatste groep, de JO7-pupillen, weer de trainingen. Alle Mini’s (2013), Kabouters (2014) en Ukkies (2015) zijn vanaf woensdag 4 maart van harte welkom om van 18:00 tot 19:00 te komen trainen.
DSC08136 Small

Naast de trainingen zullen vanaf zaterdag 7 maart ook de onderlinge wedstrijdjes weer starten. Waar en hoe laat is altijd te vinden in wedstrijdprogramma dat is terug te vinden op de ASWH-website.

Geen blote armen en/of benen
De temperatuur voorspellingen de komende periode zijn niet al te hoog. Samen met een windje kan de gevoelstemperatuur aanmerkelijk lager liggen. Daarom is het niet toegestaan voor deze kwetsbare kleinste pupillen om met blote armen en/of benen te trainen; een trainingspak is hierbij de ideale oplossing voor. Bovendien voorkomt een regenjasje dat bij regenbuien JO7-pupillen in natte kleding moeten trainen.
De vrijwillige trainers doen altijd hun best om deze pupillen zoveel mogelijk in beweging te houden maar het is onvermijdelijk dat zij soms kort stilstaan en snel kunnen afkoelen.

Trainingsschema groen/geel/rood en afgelastingen
Er is afgelopen periode veel regen gevallen en ook de komende periode is dit niet uit te sluiten. Er is komende week zelfs nog kans op licht sneeuwval.

Een consul keurt iedere dag de bespeelbaarheid van de velden op Sportpark Schildman. Hij laat de (pupillen)coördinatoren en HJO weten welk trainingsschema van kracht is. Dit is meestal rond 15:00 dezelfde dag bekend. Dit wordt vervolgens via de balk op de ASWH homepage weergegeven. Aanvullend zal via het Twitter account en via de Voetbal.nl app worden gecommuniceerd met de ouders/verzorgers van JO7-pupillen. Het advies is dan ook de bovenstaande communicatiekanalen goed in de gaten te houden om te voorkomen dat men voor niets op Sportpark Schildman staat.
Trainingschema

Resteert ons nog om de benjamins van de pupillen en hun ouders/verzorgers een fijne tweede seizoenshelft toe te wensen.

Namens de pupillencoördinatoren

Wolter Admiraal
Martin van ’t Zelfden
Maarten van Gelderen
Antonio Gonzalez


door Antonio Gonzalez
ASWH Voetbalschool

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft