ASWH
ASWH onder 23 poulewinnaar in Drukzo Talent Cup
11 maart, 2020
In poule E van de Drukzo Talent Cup in het kader van de Voetbal RijnmondCup won het door Ed Ridderhof en Bertus Duijnhouwer gecoachte ASWH onder 23 gisteravond 10 maart ook zijn tweede en laatste poulewedstrijd. Bij en tegen SC Feyenoord o23 werd met 3-0 gewonnen. Hierdoor plaatst het zich als poulewinnaar voor de 1/8 finales.

ASWH was in de wedstrijd bovenliggend en kwam binnen het eerste kwartier op 0-1 door een doelpunt van Lester Pires. Na voorbereidend werk van Aytaç Asim Metim en Vince van Dongen zorgde Delano Oehlers voor de 0-2 ruststand.
Ongeveer halfverwege de tweede heft werd de eindstand bereikt. Na voorbereidend werk van Anwar Nzojyibwami trof Lester Pires de paal en Delano Oehlers tikte de bal alsnog in het doel.

Voor ASWH o23 kwamen in het veld: Tijs te Duits; Kevin van Tol, Jaimy van der Poel (75. Yanick Schippers), Lorenzo Braaf, Lester Pires, Martijn Daane (46. Sean van Rosmalen), Kader Diop (46. Anwar Nzojyibwami), Delano Oehlers, Victor Stenzler, Aytaç Asim Metin en Vince van Dongen.

Cees van Heeren
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft