ASWH
ASWH trekt Thomas Marijnissen aan
11 maart, 2020
De technische commissie van ASWH is erin geslaagd om een nieuwe versterking voor volgend seizoen aan te trekken. Trainer Rogier Veenstra kan vanaf de zomer beschikken over Thomas Marijnissen. De aanvaller bereikte overeenstemming met de TC over zijn komst naar sportpark Schildman.

De 21-jarige Marijnissen is momenteel actief voor Halsteren en geldt daar als smaakmaker. De vleugelaanvaller strijdt met zijn ploeg om de titel in de hoofdklasse B zondag. Met elf competitiedoelpunten is hij terug te vinden in de hoogste regionen van de topscorerslijst. Marijnissen doorliep de jeugdopleiding van NAC in zijn woonplaats Breda. Na zijn vertrek bij NAC speelde hij voor Rood-Wit W. en het Belgische Zwarte Leeuw. Sinds dit seizoen komt Marijnissen dus uit voor Halsteren. De TC is verheugd dat de aanvaller de keuze voor ASWH heeft gemaakt. Zij verwachten dat hij met zijn specifieke kwaliteiten een welkome toevoeging is voor de selectie, terwijl Marijnissen zich gezien zijn leeftijd bovendien nog verder kan ontwikkelen.

2213
foto: Pix4Profs / Peter Braakmann

Wij heten Thomas van harte welkom bij ASWH en wensen hem veel succes en plezier bij onze vereniging!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft