ASWH
Bericht van de Scheidsrechterscommissie
7 maart, 2020
Sinds kort verzorgt Harry Janssen de indelingen van de ASWH clubscheidsrechters voor die wedstrijden waar een ASWH scheidsrechter verlangd wordt. Al snel uitte Harry de kreet : "What a hell of a job is dit".

Harry heeft o.a. rekening te houden met:
- Scheidsrechter voetbalt in een ASWH team, hoe laat en als het een uitwedstrijd is: hoe laat vertrekt dit team?
- Wensen van de scheidsrechters zelf 
- Welk niveau kan hij / zij fluiten
- Werk van de scheidsrechter
- Vakantie's
- Blessures

Zo maar een aantal zaken waar je allemaal rekening mee moet houden en als de KNVB een KNVB scheidsrechter intrekt zal ook voor die wedstrijd voor vervanging en gezorgd moeten worden.

Helaas lukt het, mede door bovengenoemde zaken, momenteel niet om alle wedstrijden van een clubscheidsrechter te voorzien, voor zover dat lukt wordt getracht dat dat niet wekelijks hetzelfde team is en daar zullen we ons dan bij neer moeten leggen. Helaas is dit voor sommige ASWH-ers moeilijk en worden er berichten naar de scheidsrechterscommissie gestuurd dat men een scheidsrechter eist, ja u leest het goed EIST. U zult begrijpen dat wij ons uiterste best doen, maar dit soort berichten worden beslist NIET op prijs gesteld.

Alle ASWH scheidsrechters staan niet op de loonlijst van ASWH, maar zijn allemaal vrijwilligers, die heel erg graag hun hobby bij ASWH willen uitvoeren, zo zijn er een groot aantal ASWH scheidsrechters die niet voetballen, maar wekelijks hun wedstrijdjes (met veel plezier) fluiten.  Vorige week kwam er een scheidsrechter voor zijn werk zaterdagochtend uit het buitenland en na geland te zijn op Schiphol is hij rechtstreeks naar ASWH gereden om een wedstrijd te fluiten (en om een jetlag te voorkomen), KLASSE dat hij dit zo oppakt en ook hieruit blijkt dat men inziet dat er een bezettingsprobleem is.

Wij doen dan ook als scheidsrechterscommissie een oproep om geen commentaar te leveren, nee in tegendeel, pak die handschoen op en meld u aan als scheidsrechter. Wekelijks is Wil Warmenhoven op zaterdag in het secretariaat aanwezig, hij kan u alles hierover vertellen. We hebben nooit scheidsrechters, op welke leeftijd en niveau dan ook, teveel!

De scheidsrechterscommissie wenst u veel voetbalplezier!!

Marjan Bloemendal, Sjoerd Plomp, Wil Warmenhoven, Harry Jansen en Hans van Hoek

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft