ASWH
David Almeida beëindigt loopbaan na dit seizoen
31 maart, 2020
De technische commissie van ASWH is in de voetballoze periode uiteraard toch bezig om de selectie voor het komende seizoen te formeren. Inmiddels is bekend geworden dat David Almeida dan niet meer van de partij zal zijn. De 35-jarige verdediger heeft aangegeven zijn mooie loopbaan te beëindigen.

Almeida gaat zich richten op een rol als jeugdtrainer bij Barendrecht. Dat betekent dat hij zelf stopt met voetbal op niveau. Hij kan terugblikken op een glansrijke carrière in de top van het amateurvoetbal bij XerxesDZB, Barendrecht, Quick Boys, weer XerxesDZB en de afgelopen jaren ASWH. Almeida kwam in de zomer van 2015 naar sportpark Schildman en groeide al snel uit tot vaste waarde. De onverzettelijke en onvermoeibare back maakte niet alleen indruk met zijn verdedigende acties, maar ook zijn rushes langs de lijn vielen in de smaak bij het publiek. Met Almeida als basisspeler promoveerde ASWH naar de derde divisie en de tweede divisie, terwijl zijn erelijst met onze vereniging ook nog een districtsbeker en twee regionale bekers bevat. Afgelopen zomer leek Almeida ASWH te verlaten, maar hij keerde uiteindelijk terug. Via het tweede elftal maakte hij al snel zijn rentree in de hoofdmacht, waarin hij sindsdien weer als vanouds basisspeler is. Tot nu toe speelde hij 162 officiële duels voor ASWH. Door de onzekere periode is het helaas nog onduidelijk of daar nog wedstrijden bij zullen komen.

Almeida2018

Uiteraard willen wij David bedanken voor zijn enorme inzet voor de club en alvast veel succes wensen bij de nieuwe fase in zijn loopbaan. Het is zeker dat we hem bij ASWH gaan missen!

de Redactie

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft