ASWH
De Wedstrijden: IJskoude nederlaag
1 maart, 2020
Ben je net thuis uit het warme Aruba en loop je bibberend rond bij ASWH kom je ook nog van een koud kermis thuis na de ijskoude 4-
Gerrit 38
2 nederlaag tegen Excelsior Maassluis. Velen met mij zullen met hoopvolle verwachtingen naar sportpark Schildman zijn gekomen om getuige te zijn hoe ASWH de laatste strohalm zou pakken om het 2e divisieschap te prolongeren. Met het vooruitzicht op nog twee kansrijke wedstrijden, Jong Volendam uit en Jong Sparta thuis, waren de drie punten tegen de Maassluizenaars meer dan noodzakelijk. Helaas bleken de mannen van trainer Rogier Veenstra niet bij machte om Excelsior te ‘slachten’. Een onmachtig aanvallend ASWH miste creativiteit en teveel spelers waren niet op hun best. Zodoende kon Excelsior, dat aanvallend gevaarlijker was, een verdiende 4-2 overwinning in de wacht slepen en opgelucht adem halen omdat hun zorgen heel wat minder zijn dan van ASWH. De 3e divisie komt steeds dichterbij en je moet echt wel in wonderen geloven als we het nu nog redden in de 2e divisie. Maar Scheveningen staat nog steeds op negen punten, en de wonderen zijn nog steeds de wereld niet uit!! Als er volgende week bij Jong Volendam wordt gewonnen, wie weet…………

Juichendavid
David Almeida is het middelpunt van zijn feestvierende ploeggenoten na zijn 'zwieper' vanaf 35 meter
waardoor ASWH op
een 1-0 voorsprong kwam. Helaas was dit niet genoeg om te winnen. (foto: PRO SHOTS / Marcel van Dorst)

Het was een rustige voetbalzaterdag voor de overige teams van ASWH vanwege de voorjaarsvakantie. Van de senioren kwamen slechts het 5e, 6e, 7e en 8e in actie.
Koploper ASWH 5 ging uit tegen Hardinxveld 10, de nummer vijf, snoeihard onderuit. Het verloor met 2-1 en dit betekende de tweede nederlaag. De marge met de nummer twee, Alblasserdam 4 is nog drie punten plus dat die nog een wedstrijd meer gespeeld heeft. Er is dus nog niets aan de hand. Ook het 6e elftal verloor dure punten. Thuis werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Pelikaan 11 en daardoor loopt de achterstand op Rijsoord 7 op naar vier punten. Dus kampioen worden, wordt nu een stuk lastiger. Het 7e elftal kwam zonder kleerscheuren uit de strijd. Thuis werd VVGZ 8 op vakkundige wijze met 3-0 geëlimineerd. Met een wedstrijd meer gespeeld staat het 7e nu een punt voor op IFC 3. Ook het 8e elftal deed wat zij aan hun stand verplicht zijn. Als koploper had dit elftal geen mededogen met de thuis spelende rode lantaarndrager Hardinxveld 9. Met 7-0 won koploper ASWH dat op weg is naar de titel.

Voor de jeugd was er geen programma.

Door Gerrit Scheurwater
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft