ASWH
Ellas Meijer volgende aanwinst voor ASWH
30 maart, 2020
Hoewel het voetbal momenteel stil ligt, is de technische commissie van ASWH uiteraard wel bezig om de selectie voor het seizoen 2020/21 samen te stellen. De groep van trainer Rogier Veenstra wordt komend seizoen versterkt met een volgende nieuwkomer. De TC bereikte namelijk overeenstemming met Ellas Meijer over zijn komst naar sportpark Schildman.

De 23-jarige Meijer komt over van zondaghoofdklasser Halsteren. Daar is de linksback bezig aan zijn vijfde seizoen. Meijer belandde bij Halsteren nadat hij in de jeugopleiding van NAC Breda speelde. Eerder droeg hij de shirts van Alliance en RBC Roosendaal. De gedreven vleugelverdediger was op zoek naar een nieuwe uitdaging, liefst op een hoger niveau. De TC van ASWH biedt hem die kans graag en ziet in hem welkome versterking voor het defensieve deel van de selectie. Meijer komt in Hendrik-Ido-Ambacht een aantal oude bekenden tegen, waaronder zijn huidige ploeggenoot Thomas Marijnissen.

Ellas
Foto: Marcel Otterspeer / Pix 4 Profs

Wij heten Ellas van harte welkom bij onze vereniging en wensen hem veel plezier en succes bij ASWH!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft