ASWH
Lars Bosscha verruilt ASWH na dit seizoen voor Capelle
6 maart, 2020
Middenvelder Lars Bosscha maakt komend seizoen geen deel meer uit van de selectie van ASWH. Vandaag is bekend geworden dat de 32-jarige Bosscha de keuze heeft gemaakt om na de zomer terug te keren bij zijn oude liefde Capelle. Die club komt momenteel uit in de hoofdklasse A bij de zaterdagamateurs. 

Bosscha kwam in 2015 van Capelle naar sportpark Schildman. Onlangs bereikte de middenvelder de mijlpaal van 150 officiële wedstrijden in het shirt van ASWH. Als lid van de vaste kern leverde Bosscha een bijdrage aan de successen van de afgelopen jaren. Zijn erelijst met onze vereniging bevat twee promoties, de winst van de districtsbeker en twee regionale bekers. Bosscha was niet alleen binnen de lijnen van waarde, maar toonde in de afgelopen jaren aan ook buiten het veld prima bij de club te passen. Aan die goede samenwerking komt in de zomer dus een einde. Wij bedanken Lars hierbij voor zijn enorme inzet en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club, maar uiteraard ook nog in de komende maanden bij ASWH.

Bosscha2019

Deze week werd overigens bekend dat Bosscha niet de enige speler is die volgend seizoen elders zal spelen. Ook verdediger Menno Vooges, doelman Tijs te Duits en middenvelder Lucas van Oeveren vervolgen hun sportieve loopbaan ergens anders. Vooges is bezig aan zijn tweede seizoen bij ASWH, voor Te Duits en Van Oeveren blijft de periode in Hendrik-Ido-Ambacht beperkt tot één seizoen. Waar zij gaan voetballen, is momenteel nog niet bekend.

 de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft