ASWH
Arnoud Jonker start nieuwe uitdaging
12 mei, 2020

Afgelopen week heeft Arnoud Jonker bij mij aangegeven dat hij ASWH per einde seizoen gaat verlaten. Hij gaat dezelfde functie als Hoofd Jeugdopleidingen oppakken bij vv JEKA in Breda.

Arnoud heeft in de afgelopen vier jaar de jeugdopleiding bij ASWH, samen met het jeugdbestuur en de coördinatoren onderbouw, een aantal stappen verder gebracht. Een van de opvallendste zaken is het behalen van het Certificaat Regionale Jeugdopleiding. Dit was geen hoofddoel, maar al gauw constateerden wij dat de jeugdopleiding van ASWH al heel dicht bij deze certificering zat. Het paste ook in het plaatje om onze jeugdopleiding op een hoger niveau te krijgen.

De ASWH opleiding naar een hoger niveau brengen voor wat betreft spelers en trainers was een van de opdrachten die Arnoud had meegekregen bij zijn aanstelling. Voor nu heeft hij nog wel wat zaken voor ASWH af te werken alvorens hij bij JEKA aan de slag kan.

ASWH gaat door op de weg die we zijn ingeslagen met de jeugdopleiding en ASWH gaat dus op zoek naar een nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen. Misschien in een wat andere vorm, maar dat zal afhangen wat er beschikbaar is op de markt.

Wij wensen Arnoud veel succes in zijn nieuwe uitdaging en bedanken hem voor het werk wat hij bij ASWH verricht heeft!

Namens het (jeugd)bestuur,

Ruud Verrijp

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft