ASWH
ASWH Trainingen starten op 11 mei 2020.
5 mei, 2020
Beste ouders, verzorgers, trainers en jeugdspelers,

Vanaf maandag 11 mei gaan we met de jeugd weer starten met de trainingen bij ASWH.
Alle ouders en/of verzorgers en trainers krijgen allemaal per mail een uitleg toegestuurd over hoe ASWH gaat trainen, wat wij van de trainers verwachten maar ook van de ouders en natuurlijk de spelers.
Het verzoek aan u en jullie is om deze documenten door te nemen. Het is veel maar we willen  zo compleet mogelijk zijn zodat we van elkaar weten wat er verwacht wordt.

Tijdens de trainingen zullen er diverse spandoeken hangen om de juiste route aan te geven. Waar gaan we naar binnen en waar naar buiten. Waar leveren we de kinderen af en waar moeten we ze ophalen.

Helaas mogen, zoals u weet, de ouders en/of verzorgers of andere toeschouwers niet op het terrein toegelaten worden.
Helaas zijn al die regeltjes noodzakelijk om het COVID-19 virus buiten de deur te houden. We gaan ons daar dan ook aan houden.

Naast de trainers lopen er dan ook wat ASWH toezichthouders rond. Zij zullen toezien op het handhaven van deze regels. Indien een team of ASWH niet de regelgeving opvolgt, dan bestaat de mogelijkheid dat of het team klaar is met trainen of, in het slechtste geval, zal de gemeente het complex sluiten.
Indien er naar aanleiding van de mail en uitleg nog vragen zijn, dan kunnen die per mail gesteld worden via het Jeugdbestuur (jeugdbestuur@aswh.nl).

In de loop van de week zullen we ook op de site het trainingsschema plaatsen en ook wat verkorte overzichten van de door het NOC*NSF opgestelde regels.

Wij wensen jullie allemaal veel plezier en blijf gezond.

Ruud Verrijp
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft