ASWH
Wegen Ismail Yildirim en ASWH scheiden
22 april, 2021

De technische commissie is nog altijd bezig om de selectie te voltooien voor het nieuwe seizoen. Over vrijwel alle spelers uit de huidige selectie bestaat al duidelijkheid over hun toekomst. Deze week is bekend geworden dat de wegen van Ismail Yildirim en ASWH zullen scheiden.

Yildirim 2020

De 30-jarige aanvaller laat sportpark Schildman na vier seizoenen achter zich. In de zomer van 2017 kwam Yildirim van het Turkse Menemen Belediyespor naar ASWH. De Dordtenaar groeide uit tot basisspeler en vierde met ASWH in 2019 als clubtopscorer de promotie naar de tweede divisie. In de huidige stilgezette jaargang was Yildirim eveneens basisspeler. In totaal droeg de aanvaller in 104 officiële wedstrijden het shirt van ASWH. Daarin maakte hij 22 competitiedoelpunten, waar hij ook nog eens vijf treffers in het toernooi om de TOTO KNVB Beker aan toevoegde.

Waar Yildirim zijn loopbaan zal vervolgen is nog onbekend. Wij bedanken Ismail voor zijn inzet voor ASWH en wensen hem veel succes bij zijn volgende club!

de Redactie

 

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft