ASWH
Ismail Yildirim vertrekt bij ASWH
21 mei, 2020

Deze week heeft ASWH 1 de training weer opgepakt met de vernieuwde selectie. De technische commissie is nog altijd bezig om de groep te voltooien voor het nieuwe seizoen. Naast nieuwkomers en blijvers zijn er in dat proces ook altijd spelers die ASWH verlaten. Onder hen Ismail Yildirim.

De 29-jarige aanvaller laat sportpark Schildman na drie seizoenen achter zich. In de zomer van 2017 kwam Yildirim van het Turkse Menemen Belediyespor naar ASWH. De Dordtenaar groeide uit tot basisspeler en droeg in het zo succesvol geëindigde seizoen 2018/19 met veertien competitiegoals een duidelijk steentje bij aan de promotie naar de tweede divisie. Ook in het toernooi om de TOTO KNVB Beker was Yildirim met onder meer een hattrick in de uitwedstrijd tegen Eemdijk goed op dreef. Helaas had hij afgelopen seizoen te kampen met het nodige blessureleed, waardoor Yildirim in de tweede divisie slechts tot veertien wedstrijden kwam. Daarin maakte hij twee doelpunten, allebei in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Jong FC Volendam. In totaal droeg de aanvaller in 97 officiële wedstrijden het shirt van ASWH.

Yildirim2019

Waar Yildirim, die onlangs vader werd, zijn loopbaan zal vervolgen is nog niet bekend. Wij bedanken Ismail voor zijn inzet voor ASWH en wensen hem veel succes bij zijn volgende club!

de Redactie

 

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft