ASWH
Trainingsschema voor week 21 18/5 – 23/5
15 mei, 2020
Na lang niet getraind te hebben zit de eerste week er toch wel weer op. Even wennen voor iedereen.
Niet te vroeg naar de training, niet bij je kind kijken, wachten totdat het hek opengaat om de kinderen weer op te halen.
Op het veld voor de trainers 1,5 meter afstand houden, junioren allemaal afstand houden. Zomaar een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Er is best wel wat tijd in de organisatie gaan zitten en dan is het voor ons goed om te zien hoe groot de opkomst is. Na deze eerste week wil ik toch graag een compliment geven aan onze jeugdtrainers/begeleiders, en de trainers die bijgesprongen zijn vanuit andere teams of spelers. Jullie hebben het goed opgepakt en gewerkt volgens de opgestelde regels.

Ook een compliment naar de ouders voor het begrip dat wij deze maatregelen moeten nemen en hier goed aan meewerken. Niet te vergeten het team wat het trainen weer mogelijk gemaakt heeft. Leuk dat we positieve reacties krijgen.

Gisterenavond heeft het ASWH 1 ook weer de training opgepakt en 1 senioren team. Het senioren team had een aangepaste training gemaakt. Levend voetbalspel op basis van 1,5 meter. Heel creatief. Ben benieuw wie het volgende spel laat zien rekening houdend met de 1,5 meter afstand regel.

Nu de senioren ook weer gaan beginnen, hebben we een nieuw trainingsschema gemaakt voor volgende week, week 21. Op Hemelvaartsdag wordt er niet getraind.
Indien er senioren teams weer willen gaan trainen dan dienen zij dat te melden bij Wim Rosman, Wim Helmink of ondergetekende.

Op naar de volgende week.

Ruud Verrijp

Schema
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft