ASWH
Gewijzigd trainingsschema voor 1 t/m 6 juni
31 mei, 2020
Vanaf 1 juni 2020 is er een versoepeling doorgevoerd door het RIVM/KNVB. Dit houdt in dat nu ook de junioren vanaf 13 tot en met 18 jaar geen 1,5 meter afstand meer hoeven aan te houden tijdens de trainingen.
Voor de begeleiding blijft de 1,5 meter nog steeds van toepassing ten opzichte van alle jeugd. Daar is dus geen verandering in gekomen. Verder zijn er geen versoepelingen doorgevoerd binnen het voetbal.  Met andere woorden, alle andere regels blijven gehandhaafd.

Met de junioren gaan we vanaf deze week, 2 juni, starten met het trainen met de nieuwe selecties. Dit wordt aangegeven in het trainingsschema met NW achter het team. De speler zullen hiervoor persoonlijk worden uitgenodigd.

Natuurlijk is er op 2de Pinksterdag geen training op de velden van ASWH.
Veel plezier weer komende week.

#StaySafe                            #StayHealty

Ruud Verrijp

Gerrit
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft