ASWH
ASWH 11 juli challenge
26 juni, 2020

Beste ASWH’ers 

Een week na de aankonding van onze ASWH 11 juli middag challenge kunnen we melden dat we vol zitten, nadat er zich 10 teams hebben aangemeld. Zelfs ASWH 1 zou met een team aanwezig zijn, maar door een ingelaste oefenwedstrijd helaas toch niet.
 
We hebben 9 spelonderdelen samen kunnen stellen waarmee telkens punten te verdienen zijn. We vragen jullie vanaf 13.30 uur aanwezig te zijn, waarna we om 14.00 uur gaan beginnen. Omdat de corona regels zijn teruggebracht tot enkel de 1,5 mtr regel, wordt het leven gelukkig allemaal weer wat eenvoudiger dus ook de kantine zal open zijn. Er zijn uiteraard looproutes en regels, maar we gaan er van uit dat we voornamelijk buiten de kantine onze hapjes en drankjes zullen doen waardoor de 1,5 meter nog wat eenvoudiger is toe te passen.  

Wij gaan verder met het voorbereiden van de middag en de spelonderdelen zoals o.a. de snelheids meter, latje trap, voetbal sjoelen, voetball darts, keihard volleyen op een doel enz.  

We hebben er zin in en zien jullie allemaal graag op 11 juli weer eens op de club!

Het ASWH 11 juli team 

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft