ASWH
ASWH versterkt zich met ervaren Henrico Drost
29 juni, 2020
ASWH is er in geslaagd om de selectie voor het komende seizoen van een kwaliteitsimpuls te voorzien. De technische commissie bereikte namelijk overeenstemming met Henrico Drost over zijn komst naar sportpark Schildman. De wens van de technische staf om nog een ervaren verdediger aan de selectie toe te voegen, is daarmee ingewilligd.

De 33-jarige Drost kwam vorig seizoen nog namens RKC Waalwijk in actie in de eredivisie. De in Kampen geboren verdediger is al sinds 2005 actief in het Nederlandse profvoetbal. Drost debuteerde, net als zijn tweelingbroer Jeroen, in de eredivisie als speler van SC Heerenveen. Gedurende zijn rijke loopbaan droeg hij ook de shirts van Excelsior, De Graafschap, VVV-Venlo, RKC Waalwijk, NAC Breda, nogmaals Excelsior en sinds 2017 wederom RKC Waalwijk. Bij die club was Drost ook aanvoerder. Hij speelde meer dan 300 wedstrijden als prof, waarvan ruim 220 in de eredivisie. Uiteraard is de TC zeer verheugd dat een speler met een dergelijke statuur voor ASWH heeft gekozen, waarbij zijn leiderskwaliteiten en ervaring vanzelfsprekend een meerwaarde vormen.

899Marcelvandorst
Henrico Drost in actie als aanvoerder van RKC Waalwijk (foto: Marcel van Dorst)

Wij heten Henrico van harte welkom bij onze vereniging en wensen hem veel plezier en succes bij ASWH! 

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft