ASWH
ASWH zoekt sportieve meiden!
2 juni, 2020
Bij ASWH zijn inmiddels al weer een paar jaar enthousiaste meiden aan het voetballen in de diverse meisjesteams. Komend seizoen zal dat niet anders zijn. Maar in vrijwel iedere leeftijdscategorie (MO13, MO15 en MO17) kunnen de meiden nog wel enkele teamgenoten gebruiken!

Ben jij een sportieve meid, die het leuk vindt om te voetballen? Dan heeft ASWH plaats in een van de meisjesteams. Plezier is bij ons net zo belangrijk als het presteren, dus reken maar dat je ook een gezellige tijd zult hebben met je team!

IMG 20200601 WA0000

De oudste speelsters in de meisjesteams komen bovendien op een leeftijd waarop zij bij de senioren kunnen spelen. Daarom wordt er achter de schermen door ASWH al hard nagedacht over de toekomst. We zijn van plan om de meidenafdeling uit te breiden met een damesteam, maar daarover later meer.

Wil je hierover meer weten? Stuur dan een mailtje naar meidenvoetbal@aswh.nl en stel al je vragen. Ook kun je je hier aanmelden voor een vrijblijvende proeftraining.

Meidenafdeling ASWH
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft