ASWH
Ismail Yildirim blijft toch bij ASWH
24 juni, 2020
Gisteravond is de selectie van ASWH gestart aan het tweede blok van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Trainer Rogier Veenstra en zijn assistent Sjoerd van der Waal onderwierpen de groep op een zonnig sportpark Schildman aan een intensieve training. In vergelijking met het eerste blok waren de uit de O19 afkomstige Luuk Admiraal en oude bekende Ismail Yildirim als 'nieuwkomers' aangesloten.

Het sijpelde de afgelopen weken al enigszins door, maar was gisteren dus officieel. Ismail Yildirim blijft, ondanks een eerder gemeld vertrek, toch actief voor ASWH. De aanvaller voerde de afgelopen tijd gesprekken met de technische commissie en de trainers, waarna is besloten dat hij definitief deel zal uitmaken van de nieuwe selectie. De dertigjarige Dordtenaar, die onlangs voor het eerst vader werd, gaat daarom zijn vierde seizoen op sportpark Schildman in. Ook voor hem was het seizoen 2018/19 uiteraard het succesvolste jaar in zijn loopbaan bij ASWH, want in dit promotiejaar werd hij clubtopscorer. Helaas kwam Yildirim door een blessure vorig seizoen in de tweede divisie minder aan spelen toe, maar hij is gebrand om dat dit seizoen recht te zetten.

20200623 202545

Wij zijn uiteraard blij dat Ismail toch bij ASWH blijft en wensen hem veel succes in het komende seizoen!

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft