ASWH
Vivian Hendriks naar belofteteam Feyenoord
27 juni, 2020
Na een aantal jaren met veel plezier bij ASWH te hebben gevoetbald heeft Vivian Hendriks aangegeven ons te verlaten. Ze heeft in de afgelopen jaren steeds haar 'mannetje' gestaan in de jeugdelftallen met de jongens. Wanneer het mogelijk was, viel ze na haar eigen wedstrijd ook nog graag wat minuten in bij de meiden-teams. Aan het begin van dit jaar werd ze door de KNVB uitgenodigd om met de meiden van regio Zuid een oefenstage te doen.

Dit is vervolgens ook bij Feyenoord opgevallen, waarna ook snel een uitnodiging volgde om daar mee te trainen. Na een paar trainingen en een oefenwedstrijd kreeg Vivian de vraag of ze volgend seizoen bij Feyenoord wil aansluiten bij het belofteteam van Feyenoord damesvoetbal. Dat team speelt volgend seizoen in de reserve competitie tegen elftallen van eredivisieclubs. Vivian is zelf fanatiek supporter en heeft deze uitnodiging met beide handen aangegrepen.
Wij wensen Vivian veel plezier bij Feyenoord en wie weet straks in de Eredivisie Dames voetbal met Feyenoord. 
Succes en vooral veel plezier namens ASWH.

Beste meiden van ASWH, zoals je ziet is het dus mogelijk om vanuit ASWH door te stromen naar bijvoorbeeld de dames/meiden van Feyenoord. Laat dit een inspiratie zijn voor jullie en wie weet ben jij de volgende!

Jeugdbestuur ASWH
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft