ASWH
Voorlopige teamindeling junioren 2020 - 2021
1 juni, 2020

Wij zijn druk bezig met de indeling van onze junioren teams voor het komende seizoen.

Door de uitbraak van het corona-virus, en daardoor het stopzetten van de jeugdcompetities, is dit een lastige klus. Zeker daar onze spelers zich 3 maanden niet hebben kunnen ontwikkelen.

Vanuit de trainers hebben we informatie en adviezen gehad over de spelers en deze verwerkt in een eerste opzet. Met deze opzet is de TC junioren aan de slag gegaan en is tot een voorlopige indeling gekomen. Waarbij we hebben getracht iedereen naar tevredenheid in te delen.

Een voorlopige indeling en waarom:

De overschrijvingstermijn voor A categorie spelers (spelers uit 19-1, 17-1, 15-1, 14-1 en 13-1) loopt t/m 15 juni. Bij de diverse teams trainen nog een aantal proefspelers mee. Deze zijn nog niet in de voorlopige opzet meegenomen. Hier kunnen dan ook nog spelers bijkomen of spelers afgaan die vertrekken / stoppen.

Voor spelers uit de B-categorie (overige teams) geldt deze strikte grens niet, maar toch willen wij spelers/ouders erop wijzen om tijdig kenbaar te maken als je gaat stoppen of je als nieuw lid aanmeldt. Dit helpt ons namelijk om uiteindelijk tot een zo goed mogelijke indeling te komen.

Zoals jullie kunnen zien, zijn de teams, op dit moment, zeer goed gevuld. Indien we veel aanmeldingen krijgen, kan de TC junioren besluiten om een extra team te creëren. Dit kan door het vervroegd doorschuiven van spelers naar een hogere leeftijdscategorie, dispensatie aanvragen voor spelers om te spelen in een jongere leeftijdscategorie.

Zo hebben we bij de JO15 bijvoorbeeld al spelers / teams vervroegd doorgeschoven aangezien de ervaring van de afgelopen jaren leert dat er maar in beperkte mate door verenigingen wordt ingeschreven in de JO14 categorie.

Competitiestart :

Door de corona crisis is ook nog volstrekt onduidelijk wanneer de competities van start zullen gaan. Zodra hier meer duidelijkheid vanuit de KNVB over is, zal dit via de ASWH website worden gecommuniceerd.


Na 15 juni zullen wij weer met een update komen.

Link naar teamindeling JO19

Link naar teamindeling JO17

Link naar teamindeling JO15

Link naar teamindeling JO14

 

Indien u op dit moment vragen of opmerkingen heeft, vragen we u deze te mailen naar :

jeugdbestuur@aswh.nl


door Antonio Gonzalez
ASWH Voetbalschool

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft