ASWH
ASWH - FC Dordrecht; alleen toegang voor leden en sponsors
23 juli, 2020
Tijdens de wedstrijd ASWH – Sliedrecht op donderdag 9 juli hebben we voor het eerst mogen ervaren hoe het is om op 1,5 meter van elkaar naar de wedstrijd te kijken. Dat viel best tegen en sommigen hadden het er best moeilijk mee. Dus zocht men elkaar telkens weer op voor het zo belangrijke praatje. Hoewel de stewards van ASWH met zachte hand probeerden om iedereen op 1,5 meter van elkaar te houden, lukte dat niet altijd. De reactie was naar onze stewards niet altijd even aardig, maar onwennigheid van die rare 1,5 meter zal de reden geweest zijn. Wel kreeg het bestuur een waarschuwing van de politie omdat de 1,5 meter toch regelmatig werd genegeerd.

      Op zaterdag 1 augustus ASWH - FC Dordrecht. Aanvang 14.30 uur.

Het bestuur heeft het volgende besloten:
 • Rondom het veld en op de staantribune zijn op 1,5 meter van elkaar gele stippen aangebracht. Het publiek wordt geacht op een stip plaats te nemen, ook al komt men uit hetzelfde gezin. Een minderjarig kind mag wel bij de vader of moeder staan.
 • De ruimte tussen de beide dug-outs wordt afgezet.
 • De poort die toegang geeft tot de wedstrijd gaat één uur (13.30 uur) voor de wedstrijd open.
 • Het balkon bij de kantine blijft gesloten.
 • Behalve in de kantine is er ook op het terras consumptieverkoop.
Kaartverkoop 2
 • Er zijn 250 toegangskaarten beschikbaar. Alleen leden en sponsors kunnen op vertoon van hun ledenkaart of sponsorpas een kaart kopen.
 • In de voorverkoop kost een kaart € 5,00; aan de kassa € 6,00. Men dient met PIN te betalen!
 • Voorverkoop is op zaterdagmiddag 25 juli tussen 15.00 en 18.00 uur en donderdagavond 30 juli tussen 19.00 en 23.00 uur in de kantine. 
 • Toegang tot het veld verkrijgt men door de toegangskaart en de ledenkaart/sponsorkaart te laten zien aan de controleurs. De ledenkaart wordt gescand. 
 • Wanneer de kaarten in de voorverkoop zijn uitverkocht wordt daar melding van gemaakt op de website en Facebook
Kantine
Om in de kantine te komen dient men de aangewezen route te volgen. In de kantine zijn 65 zitplaatsen beschikbaar, er worden maximaal 100 personen toegelaten. Bij de ingang van de kantine staan reinigingsmiddelen voor de handen. Gebruik die!
Consumpties moeten zittend genuttigd worden. Men wordt verzocht niet te lang in de kantine te blijven om de doorstroming te bevorderen. Consumpties (behalve alcoholhoudende) mogen ook buiten genuttigd worden. Volg de aangegeven uitgangsroute. Er is controle in de kantine.

Consequenties
 1. Als de 1,5 meter afstand niet serieus genomen wordt en doorlopend wordt overtreden geeft dat consequenties voor de wedstrijd en de vereniging. 
 2. Als er geen 1,5 meter in acht genomen wordt kan dit leiden tot het stilleggen van de wedstrijd en bij herhaling kan de wedstrijd zelfs gestaakt worden.
 3. Als dit gebeurt dan kan de vereniging beboet worden met een bedrag van € 4000,00.
1 5 Mtr 1 
Wij hopen op loyaal gedrag van iedereen, richting de vereniging en zeker de stewards. 
Alvast bedankt daarvoor!
Het bestuur
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft