ASWH
ASWH in tweede voorronde TOTO KNVB Beker naar Staphorst of HSC '21
23 juli, 2020
Zojuist is de loting verricht voor de eerste en tweede voorronde van het toernooi om de TOTO KNVB Beker. Omdat ASWH in de tweede divisie speelt, is het vrijgesteld van deelname aan de eerste voorronde. In de tweede voorronde komt de ploeg van trainer Rogier Veenstra wel in actie. Het lot koppelde de Ambachters aan de winnaar van de wedstrijd tussen Staphorst en HSC '21.

Beide mogelijke tegenstanders komen uit in de derde divisie. Staphorst op zaterdag, HSC '21 op zondag. In een recent verleden trof ASWH beide clubs al eens. In juni 2016 werd, een week na de promotie naar de derde divisie, verloren van Staphorst in de halve finale van de landelijke beker (1-0). HSC '21 was in augustus 2014 te gast in Hendrik-Ido-Ambacht in de voorronde van de TOTO KNVB Beker. ASWH won toen met 4-1, door drie treffers van Serginio van AxelDongen en één van Jesper van den Bosch.

Staphorst en HSC '21 maken op 29 augustus uit wie de tegenstander van ASWH wordt. De tweede voorronde wordt vervolgens afgewerkt op 6, 7 of 8 oktober. ASWH speelt dan een uitwedstrijd. De winnaar plaatst zich voor het hoofdtoernooi, waarin ook de profclubs instromen.

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft