ASWH
ASWH op haar best
20 juli, 2020
Wat waren we blij dat in juni de noodmaatregelen, i.v.m. het coronavirus, wat versoepeld werden en er daardoor weer volop getraind kon worden. Uiteraard wel alles onder de daarvoor geldende protocollen.

Ruud Verrijp en zijn mannen hebben ontzettend veel werk verzet om e.e.a. te regelen en te begeleiden. Zij waren praktisch elke avond aanwezig op het sportpark. Daarvoor hulde en dank aan Ruud Verrijp, Stefan van Helden, Maarten van Gelderen, Martin van ’t Zelfden, Antonio Gonzales, Wolter Admiraal en Bertus Duynhouwer.

Omdat alles vanaf begin maart had stilgelegen was de wens van het Hoofdbestuur ook in juli wat activiteiten te organiseren. De Supportersvereniging is met die wens aan de slag gegaan en in samenwerking met de Jeugd Activiteiten Commissie, Rob Lobrink, Max en Sjors Klootwijk werd al snel een gevarieerd spelprogramma samengesteld voor de Jeugd en voor de Senioren.
Deze activiteiten hebben plaatsgevonden op zaterdag 4 juli voor de jeugd en op zaterdag 11 juli voor de senioren. De verslagen van deze activiteiten heb je kunnen lezen op onze website.

In dat opzicht wil ik je nog wijzen op de leuke video-clip in het verslag d.d. 15 juli van de seniorendag. Dit geeft een goed beeld van de spelen en sfeer op beide dagen. Er zijn vele positieve reacties geweest op de activiteiten van beide dagen, waarbij “voor herhaling vatbaar” zeker in overweging zal worden genomen.

Bij deze nog veel dank aan Lisette, Andrea, Chantal (Jeugd Activiteiten Commissie), Rob, Max en Sjors.  Ook dank aan de selectie van ASWH. Het merendeel van de spelers was op 4 juli aanwezig om de kinderen te begeleiden bij de spelen.
Met recht ASWH op haar best.

Namens het bestuur,
John Middendorp
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft