ASWH
Opvolging Wim Helmink
31 juli, 2020
Vandriel2019
Zoals al eerder op onze website werd vermeld, is Wim Helmink per 1 juli gestopt als Bestuurslid Technische Zaken.

Het bestuur is druk doende met zijn opvolging, maar heeft vastgesteld dat het irreëel is te verwachten een 'tweede Wim Helmink' te kunnen vinden. Daarom heeft het bestuur besloten om de functie Bestuurslid Technische Zaken te splitsen in een Hoofd Technische Zaken en een Bestuurslid Voetbalzaken. Het Hoofd Technische Zaken gaat zich uitsluitend bezighouden met alles rond de selectie-elftallen 1e, 2e en onder 23.

Voor deze functie zijn wij in gesprek met Mels van Driel, zoals je hebt kunnen lezen in het interview met hem op www.voetbalrotterdam.nl. Na enkele gesprekken met hem zijn wij ervan overtuigd in Mels een adequate vervanger voor Wim te hebben gevonden. Maar er dienen nog wel enkele 'puntjes op de i' te worden gezet, zoals Mels zelf ook aangaf in het interview.

John Middendorp
Voorzitter
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft