ASWH
Toeschouwers welkom tijdens het Feyenoord Soccer Camp!
7 juli, 2020

Toeschouwers zijn welkom op ons sportcomplex en dit betekent dat jij op 20 en 21 juli jouw kind kan zien trainen als een echte Feyenoord-speler tijdens het Feyenoord Soccer Camp bij ASWH! 

Klik hier voor meer info en inschrijven: https://www.feyenoord.nl/soccer-schools/trainingsactiviteiten/soccer-camps/zomer-spelers-2020/inschrijving-soccer-camp-aswh.

Foto Websitebericht

Verantwoord trainen

Feyenoord Soccer Schools is blij te melden dat toeschouwers weer welkom zijn om de trainingen vanaf de zijlijn te komen bekijken. Wel zijn er nog enkele maatregelen van kracht die nodig zijn om op een veilige en verantwoorde manier te kunnen trainen. Klik hier voor meer informatie omtrent deze maatregelen: https://www.feyenoord.nl/Soccer-Schools/Trainingsactiviteiten/Soccer-Camps/maatregelen-corona.

Trainen als Leroy Fer

Tijdens het voetbalkamp trainen de kinderen als een échte Feyenoord-speler en worden ze in staat gesteld om in twee dagen een betere voetballer te worden. De deelnemers ontwikkelen zichzelf op verschillende voetbalgebieden en worden zodoende klaargestoomd voor het nieuwe voetbalseizoen.

Feyenoord Soccer Schools kijkt er naar uit om jou en je kind in de zomervakantie te verwelkomen bij ASWH!

de Redactie

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft