ASWH
Honderden jeugdspelers op trainingsdag
5 juli, 2020
Juist op zaterdag 4 juli liet het zonnetje het afweten. Inplaats daarvan was het zwaar bewolkt en regenachtig. Maar wie maalden daarom, niet de honderden jeugdige ASWH'ers die naar de speciale trainingsdag waren gekomen. Op sportpark Schildman was het opeens weer gezellig druk. De activiteitencommissie had flink uitgepakt en op veld 1 en 2 een aantal voetbalactiviteiten uitgezet waarop de ASWH jeugd zich kon uitleven. En dat deden ze dan ook met volle overgave onder toeziende blikken van ouders en aanhang, uiteraard op gepast afstand buiten het veld. Zelfs de parkeerplaats diende daarbij als uitkijkpost.

Geweldig werk van deze commissie die daarbij werd gesteund door de supportersclub en volop medewerking had van kantinemedewerkers, stewards en alle jeugdtrainers van de teams die aanwezig waren. Maar ook de complimenten voor de selectie van Rogier Veenstra. Vrijwel alle selectie spelers waren aanwezig om de jeugdspelers te coachen, aan te moedigen en belangrijke tips te geven. Fantastisch gedaan selectie!

Veel dank aan Lisette, Chantal en Andrea (JAC) voor het vele werk dat zij hebben verricht.

De Redactie

1A 3A
4A 5A
6A 12
13A 8A

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft