ASWH
Ook tegen Jong Sparta gelden corona maatregelen
5 augustus, 2020

Zaterdag 8 augustus speelt het 1e elftal opnieuw een oefenwedstrijd op sportpark Schildman. Jong Sparta uit Rotterdam is de tegenstander. Dit kan een leuke krachtmeting worden, omdat beide elftallen uitkomen in de 2e divisie.
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving begint de wedstrijd al om 11.00 uur. Deze tijdswijziging heeft vooral te maken met de voorspelde hitte die boven de 30 graden gaat uitstijgen.

In verband met de corona maatregelen worden ook voor deze wedstrijd maximaal 250 toeschouwers toegelaten. Bij de toegangspoort wordt door stewards geteld en bij 250 gaat de poort dicht. In tegenstelling tot afgelopen zaterdag tegen FC Dordrecht is het vrije toegang voor iedereen, dus ook niet leden zijn welkom. Er wordt dus geen entree gevraagd.

Het publiek wordt verzocht om rond het veld op de stippen plaats te nemen. Dit geldt ook voor de staan- en zittribune. Ook dient men de looplijnen naar de kantine te volgen en uiteraard geldt overal de afstand van 1,5 meter. In de kantine zijn 62 zitplaatsen beschikbaar en maximaal 100 personen worden tegelijkertijd toegelaten. De personen die niet kunnen zitten zijn verplicht de bestelling te plaatsen, af te rekenen, bestelling af te halen en weer door te lopen naar buiten (zonder alcohol natuurlijk).

Volg ook de aanwijzingen van de stewards op.

Ook de regels voor de bestuursruimte/sponsorhome blijven onveranderd. Hierin worden alleen een beperkt aantal gasten van Sparta, eigen bestuursleden en bestuur businessclub, scheidsrechters en de technische staf van zowel Sparta als ASWH toegelaten.

Ondanks al deze maatregelen wensen wij u een amusante wedstrijd toe.

Het Bestuur

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft