ASWH
ASWH verwelkomt LASER & BENDING MACHINES als nieuwe jeugdsponsor!
9 september, 2020

Dat ASWH zich steeds meer regionaal manifesteert als een podium waarmee het bedrijfsleven zich wil associëren, bleek dinsdagavond wel in het sponsorhome, tijdens de rust van de oefenwedstrijd van ASWH tegen Egalité Academy. 

Veel van de ASWH jeugdleiders en -trainers zullen met ingang van dit seizoen de beschikking krijgen over een compleet nieuwe outfit, waarop duidelijk het logo en de naam van LASER & BENDING MACHINES zal prijken. Dit in Dordrecht gevestigde bedrijf is er zakelijk op gericht hun relaties te ontzorgen bij de aan- of verkoop van lasersnijmachines, kantbanken of automatiseringsoplossingen voor deze machines. 

IMG 6097A

Sales Director Nathan van der Hoeven ondertekende onder applaus van een beperkte samenstelling van bestuur, de businessclub en het bedrijfsleven de overeenkomst, met de intentie voor een lange termijn relatie waar beide partijen de vruchten van plukken. Vanzelfsprekend zijn wij blij en trots dat LASER & BENDING MACHINES zich aan onze club wil verbinden en zich zo nadrukkelijk wil profileren als jeugdsponsor. 

Wij heten hen van harte welkom binnen ons netwerk en wensen hen veel positieve reacties op deze prachtige ondersteuning binnen de vereniging! Voor een nadere kennismaking met deze nieuwe sponsor verwijzen wij u graag naar de website www.laserbendingmachines.com.

IMG 6106A

Bestuur, jeugdbestuur en BC ASWH

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft