ASWH
Coördinatie onderbouw ASWH
14 september, 2020
De onderbouw van ASWH (leeftijd 4 t/m 13 jaar) maakt al sinds een aantal jaren een stevige groei door. Mede het gevolg van de manier waarop ASWH de jeugd traint en opleidt, maar ook de organisatie er omheen. Het einddoel van deze opleiding is dan natuurlijk ASWH 1 of de tussenstap O/23 en/of ASWH 2. De afgelopen jaren is er veel tijd aan besteed om de organisatie en opleiding verder uit te breiden. Het inmiddels behaalde Regionale Certificering Jeugdopleiding is mede een waardering voor de inzet van al onze begeleiding van de jeugd.
  
Bij de opstart van de eerste trainingen werden wij verrast door de mededeling van Wolter Admiraal en Martin van ’t Zelfde, dat zij stoppen met hun activiteiten als coördinator onderbouw. Na ongeveer 8 jaar deze activiteit uitgevoerd te hebben gaven zij aan het stokje over te willen dragen. Wij bedanken Wolter en Martin voor hun inzet de afgelopen jaren en natuurlijk ook voor hun inzet voor het behalen van het certificaat jeugdopleidingen.

Hoe nu verder?
Inmiddels heeft een groep vrijwilligers zich aangemeld om het ontstane gat bij de coördinatie onderbouw op te vullen. De technische staf van het jeugdbestuur heeft met deze groep al een oriënterend gesprek gehad over hoe ASWH doorgaat met de onderbouw. De eerste gesprekken waren goed. Het jeugdbestuur heeft dan ook goed gevoel hierover en verwacht de ontstane vacatures snel op te kunnen vullen.

Binnenkort komen we hierop terug.
Wolter, Martin nogmaals bedankt voor jullie inzet en zeker tot ziens langs de velden van ASWH!

Ruud Verrijp, Jeugdbestuur
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft