ASWH
De corona-regels op de app
18 september, 2020
Teammanagers en scheidsrechters maken allemaal gebruik van de KNVB Wedstrijdzaken app. En spelers en toeschouwers kijken voor aanvang van de wedstrijd in de Voetbal.nl app. Het bereik van beide apps is enorm.
Sinds kort staan de corona-regels van ASWH en van vele andere clubs op de voetbal.nl app als de KNVB Wedstrijdzaken app.  Zo kunnen de corona-regels gedeeld worden. Zo weet iedereen – de teammanagers, de spelers, de ouders, de scheidsrechters en ook de bezoekers - al vóórdat ze op het complex komen, welke corona-regels er bij de club gelden. Dit scheelt ontzettend veel telefoontjes en mailtjes.

De Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft