ASWH
Een nieuw seizoen
18 september, 2020
Zaterdag 19 september begint officieel het voetbalseizoen 2020-2021. Na een bizarre periode van maanden zonder voetbal dachten wij nu weer zorgeloos te kunnen gaan voetballen. Helaas het coronavirus steekt de kop weer op en het aantal besmettingen stijgt verontrustend. Dit is een reden om een beroep te doen op alle voetballende leden, leiders, trainers, ouders etc ect, houd je aan de protocollen.

Het is bekend dat er, behalve voor het 1e, 2e, O23 en O19-1, geen kleedkamers beschikbaar zijn. Thuis omkleden en na de wedstrijd direct naar huis om te douchen. Tijdens de rust blijven de teams op het veld, drinken doe je uit je eigen bidon. Trainers en leiders dienen dit te organiseren.
Als je naar de kantine wilt volg dan de aangegeven route, ontsmet je handen als je naar binnen gaat. Als wij ons aan de regels houden dat kunnen we misschien door blijven voetballen maar als het aantal besmettingen blijft toenemen dan zou het zo maar weer afgelopen kunnen zijn.

Het bestuur van ASWH heeft zich bijzonder ingespannen om alle corona maatregelen toe te passen maar is toch afhankelijk van de medewerking van iedereen. Daarom, voor de mensen die het niet zo nauw nemen met de coronaregels, pak je veantwoordelijkheid en help mee het coronavirus uit te bannen.

Ondanks deze sombere boodschap hoopt het bestuur dat wij met z'n allen er toch een geslaagd voetbalseizoen van kunnen maken. 

Veel plezier!

Het Bestuur
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft