ASWH
Nieuwe scanners toegangscontrole
23 september, 2020
Zoals eerder gemeld is ASWH gestart met een nieuw registratiesysteem. 
Door de COVID-19 situatie zijn we min of meer gedwongen om een beter registratiesysteem te kiezen, waarin tevens de gezondheidscheck is opgenomen. Daarnaast mogen we maar een bepaald aantal toeschouwers toelaten en dat is door het inmiddels geïntroduceerde ticketsysteem goed te verdelen tussen leden, sponsoren, genodigden en betalende supporters. Zoals iedereen inmiddels wel weet moeten we alle bezoekers bij thuiswedstrijden van het 1e elftal registreren i.v.m. COVID-19.

Met deze tool kunnen we nu E-Tickets verkopen die dan in de cloud, om maar even modern te doen, geregistreerd staan. Met een scanner kunnen we nu de vooraf geregistreerde/verkochte tickets scannen waardoor je direct ingecheckt wordt aan de poort. Niet meer wachten om een kaartje te kopen maar scannen en doorlopen. Voorheen scanden we de ledenpassen alleen ter controle. Een tool die zeer vermoedelijk ook zal blijven na COVID-19, maar dan zonder de gezondheidsvragen.

Maar goed, alles leuk en aardig, maar dan moeten we wel voorzien zijn van de genoemde scanners. Dalosy in Hendrik-Ido-Ambacht is een bedrijf dat o.a. handelt in dit soort scanners. Ik heb een offerte aangevraagd voor het leveren van 2 scanners die voldoen aan de wensen van ASWH en de mogelijkheid hebben om deze tool te gebruiken. De offerte heb ik nooit gekregen, wel 3 scanners om deze nieuwe tool optimaal te gebruiken. Bij navraag over de kosten werd mij medegedeeld dat Dalosy deze 3 scanners zal sponsoren aan ASWH. In deze tijd een mooie en welkome geste van Dalosy.

ASWH bedankt Dalosy dan ook zeer hartelijk voor deze sponsoring en zeker in deze moeilijke tijden. Voor ons een zeer nuttige tool die direct inzetbaar is en al met succes gebruikt is.

Ruud Verrijp
Bestuur ASWH
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft