ASWH
Registreer je voor ASWH - Noordwijk. Bij 350 is: VOL = VOL
11 september, 2020
Door de Covid-19 maatregelen is ASWH genoodzaakt om een aantal maatregelen te treffen voor toegang tot de thuiswedstrijden van ons 1e elftal. ASWH gaat werken met E-tickets, wat inhoudt dat de kaartverkoop alleen online kan gebeuren. ASWH is verplicht een registratie bij te houden van alle bezoekers die de wedstrijden van ASWH 1 bij willen wonen.

Die registratie geldt behalve voor leden ook voor de pers en bezoekers van de tegenstander die over een bestuurskaart beschikken. Ook vrijwilligers die 'dienst' hebben dienen zich te regsitreren.
Om dit goed voor elkaar te krijgen zullen wij gaan werken met een registratie/entreesysteem. U kunt nu vooraf uw ticket bestellen en direct de gezondheidsvragen beantwoorden. Aan de poort wordt uw E-ticket gescand en ingenomen.

Leden dienen aan de poort ook hun ledenpas te tonen, Sponsors hun sponsorpas, de Pers de perskaart en de bezoekers van de tegenstander hun bestuurskaart.

Personen met een leden- of sponsorpas, bestuurspas tegenstander of perskaart hebben toegang tot de thuiswedstrijdrijden van het 1e elftal. Niet leden kunnen we helaas op dit moment nog niet ontvangen vanwege het beperkte aantal, 350 geregistreerde, toeschouwers die toegelaten mogen worden.
Wij hopen op uw begrip en wensen u een prettige wedstrijd.

Vanaf donderdag 10 september 15.00 uur is registreren mogelijk.

Registreer je hier

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft