ASWH
Registreer je voor ASWH - De Treffers
25 september, 2020
COVID-19 is nog niet gedaan. Deze wedstrijd is toegankelijk voor leden, sponsoren en genodigden. Overige bezoekers zijn welkom als er nog tickets beschikbaar zijn. Toegang is alleen mogelijk met een geprinte E-ticket.

Door de Covid-19 maatregelen is ASWH genoodzaakt om een aantal aangescherpte maatregelen te treffen voor de toegang tot de wedstrijden van het 1e elftal. Gratis toegang tot de wedstrijd van ASWH is alleen mogelijk met een E-ticket in combinatie met een ledenkaart of sponsorkaart, bestuurskaart, perskaart of een uitnodiging. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn dan komen vanaf 25 september deze beperkt in de vrije verkoop.

!!!! ZONDER E-TICKET WORDT ER GEEN TOEGANG VERLEEND !!!!

LET OP: Als lid, sponsor of genodigde dient u bij registratie eerst uw lidmaatschapsnummer c.q. sponsornummer in te geven. Doe dit waar promotiecode staat aangegeven. Voor genodigden staat de code op de uitnodiging of het nummer op de gastenpas. Daarna verschijnen de tickets.

DUS: Kies voor registratie en vul dan bij promotiecode je lid-/sponsornummer in. Hetzelfde geldt voor de andere soorten kaarten die voorzien van een nummer.
Pas dan kunt u een ticket reserveren.

De controle bij de toegang zal t.o.v. de wedstrijd tegen De Treffers worden verscherpt. Geen ticket, ledenpas of sponsorpas, dan word je niet toegelaten. Dat geldt uiteraard ook bij geen perskaart, gastenpas etc.

Vanaf donderdagmiddag 15.00 is registreren mogelijk.
De vrije verkoop/registratie gaat vrijdagavond om 18.00 uur van start.
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft