ASWH
Registreren en gezondheidscheck bij thuiswedstrijden
9 september, 2020
Zoals al eerder op onze website gepubliceerd is door de 1,5 meter maatregel de toeschouwerscapaciteit op ons sportpark flink  teruggelopen. Zonder registratie en gezondheidscheck mogen er maximaal 250 toeschouwers toegelaten worden, maar met  registratie blijkt dat dit er meer mogen zijn, waardoor meer leden en sponsors de wedstrijd kunnen bijwonen. Wij zijn dan ook naarstig op zoek gegaan naar een systeem dat voldoet aan de eisen en hebben dat inmiddels gevonden en aangepast aan onze situatie.

Met ingang van a.s. zaterdag bij de wedstrijd ASWH – Noordwijk gaan we dat systeem in gebruik nemen. Er wordt (nog) geen uitpubliek toegelaten. 

WIL JE ALS LID OF SPONSOR DE THUISWEDSTRIJDEN BEZOEKEN DAN MOET JE JE REGISTREREN EN DE GEZONDHEIDSCHECK INVULLEN. DIT KAN VANAF DONDERDAG 15.00 UUR VIA EEN LINK OP ONZE WEBSITE. Dit is de link die donderdag wordt geplaatst.

Noordwijk 2

Registratie gaat digitaal en is makkelijk. Ga naar onze website, klik op de link en vul je gegevens en de gezondheidscheck in. Het nummer dat wordt gevraagd is jouw KNVB-nummer dat op jouw ASWH-ledenpas staat. Vervolgens print je het registratieformulier uit.
Neem zowel jouw ASWH-ledenpas/sponsorpas als het uitgeprinte registratieformulier mee naar de wedstrijd, want beiden heb je nodig om toegelaten te worden. Bij de poort wordt e.e.a. gescand.

Eenmaal op ons sportpark is het belangrijk dat men zich houdt aan de noodmaatregelen, dus houd 1,5 meter afstand en gebruik daarbij de gele stippen rondom het veld en volg de aangegeven looproutes. Onze stewards hebben de opdracht hierop controle uit te oefenen, dus ga niet tegen hen tekeer als je het ergens niet mee eens bent. Ook vanuit de gemeente zal er worden gelet op navolging van de noodmaatregelen.

De ruimte rondom de blokhut is vergroot met een terras op het oude speelveldje. Aldaar kan men terecht voor de nodige versnaperingen.
Tevens maak ik je er nu al op attent dat de uitwedstrijd tegen Scheveningen op 19 september a.s. live zal worden uitgezonden door FOX. Hierdoor zal deze wedstrijd al om 14.00 uur beginnen.

John Middendorp
Voorzitter
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft