ASWH
Wim Helmink vereerd met het Wim Helmink-pad
13 september, 2020
Op vrijdag 4 september is Wim Helmink in het zonnetje gezet omdat hij na een 34-jarig bestuurslidmaatschap, waarvan hij vele jaren aan de kar technische zaken trok, het wel genoeg vond en meer van zijn vrije tijd wil gaan genieten. Bijna 100 genodigden waren naar sportpark Schildman gekomen om Wim een eerbetoon te brengen. Het was een weerzien van (oud)-spelers, en dat waren er heel wat. Ook oud-trainers  kwamen opdraven, zoals Arnold Lobman, Hans Maus, André Wetzel, Henk van Osch, Jack van den Berg, Arie van der Zouwen, Willem Leushuis, Cesco Agterberg maar ook de huidige trainer Rogier Veenstra. Mannen die allemaal op hun eigen wijze hun stempel op ASWH hebben gedrukt en die Wim allemaal onder zijn 'hoede' heeft gehad.

De avond begon allemaal met de onthulling van het Wim Helmink-pad, vervolgens werd een wedstrijd gespeeld waarin Wim zijn eigen voetbalkunsten nog eens mocht vertonen in een speciaal voor hem ontworpen shirt.
Na de wedstrijd werd de bijeenkomst voortgezet bij de Heeren van Ambacht. Tijdens een gloedvolle speech van initiatiefnemer en organisator Michel Devilee kreeg Wim nog enkele cadeaus aangeboden waaronder een prachtig boekwerk waarvan de inhoud is samengesteld uit verhalen van mensen die met Wim nauw hebben samengewerkt in de afgelopen jaren. Ook oud-spelers en trainers klommen in de pen om Wims verdiensten voor ASWH te beschrijven.

Hieronder enkele foto's van een prachitge avond voor Wim en Lia.

1 2
3 ASWH
4 5

Foto's Philip Schmidt

Door Gerrit Scheurwater
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft