ASWH
Bij trainingen kinderen halen en brengen
18 oktober, 2020
Tijdens de eerste voetballoze zaterdag (deel2) hebben wij met onze voetballers vanaf O13 jaar toch zaterdag nog kunnen laten voetballen. Onze actieve jeugdtrainers, leiders en jeugdbestuur hebben diverse groepen die onderlinge trainingswedstrijdjes kunnen laten spelen. Dit tot groot genoegen van onze voetballertjes.

De jongere jeugd wordt, zoals gebruikelijk, naar sportpark Schildman gebracht door de ouders. Ouders willen dan blijven kijken naar de verrichtingen van zoon of dochter, begrijpelijk. Maar in deze tijd is alles anders en de corona-maatregelen laten dit niet toe. Een aantal ouders en anderen bleven wel achter op de parkeerplaats en de openbare weg die door het sportpark loopt om daar een glimp op te vangen van de voetballende jeugd.

Wie ook een bezoekje kwamen brengen aan ASWH waren de Buitengewone Opsporings Ambtenaren (BOA'S). Hun opdracht is het toezicht houden of de corona-maatregelen in acht genomen worden. Uiteraard een goede zaak. Echter, tot verrassing van de aanwezige vrijwilligers bestempelden deze BOA'S het parkeerterrein ook als ASWH terrein en dat ASWH ook verantwoordelijk is voor de daar aanwezige personen. Omdat het niet toegestaan is publiek toe te laten bij trainingen werd ons vriendelijk verzocht de aanwezige mensen weg te sturen!

Daarom het volgende verzoek aan de ouders of wie ook de kinderen bij ASWH brengen. Laat de kinderen op de parkeerplaats uitstappen, breng ze bij de trainer/leider en ga zelf weer naar huis om ze dan na de training weer op te halen. 5 minuten voor de aanvang van de training is prima en kom maximaal 5 minuten voor einde training weer naar ASWH om ze op te halen. De trainer/leider zal worden gevraagd om de kinderen bij de parkeerplaats te brengen om ze weer aan de ouders over te dragen.

De BOA'S hebben een aantekening gemaakt en wanneer een volgende keer hetzelfde feit zich weer voordoet dan is onze mooie voetbalclub het haasje. Dit betekent een geldboete of in het slechtste geval sluiting complex.

De Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft