ASWH
De nieuwe presentatiegids verschijnt weer
23 oktober, 2020
Het was door alle onzekerheden in deze tijd nog even de vraag of er een presentatiegids zou verschijnen, maar al snel waren de betrokkenen het eens: de gids moest er dit seizoen ook komen! Een dag nadat de presentatiegids werd aangeleverd bij de drukker, legde de overheid echter nieuwe maatregelen op en stond het voetbalseizoen ineens stil. Daardoor viel ook de officiële uitreiking in het water, maar dat wordt op een later moment ongetwijfeld ingehaald. Omdat het zonde zou zijn om te wachten tot de competities hervat worden, zal de gids wel al aan de leden worden uitgereikt. Het is weer een prachtig boekwerk geworden, boordevol verhalen over onze vereniging. Van het eerste elftal tot en met de jeugdopleiding, van een 'oude crack' tot en met een echte ASWH-familie en van een aantal sponsoren tot en met een betrokken seniorenteam. Ongetwijfeld gaat dit onze leden veel leesplezier opleveren!

20201023 144553

De gids is tot stand gekomen dankzij de niet geringe inspanningen van een enthousiaste commissie, bestaande uit Dennis de Jongste (acquisitie), Maurice van Schijndel (coördinatie), André Valk en Michel Nys (redactie). Op de achtergrond was ook Wim Helmink betrokken. Richard van Hoek tekende voor de fotografie. De fraaie lay-out werd als vertrouwd verzorgd door Walter van Wijk van Studio Carpe Diem. De presentatiegids is gedrukt door Xebius. Een woord van dank richting iedereen die betrokken is bij 'the making of' is zeker op zijn plaats!

De verspreiding onder de leden van ASWH die in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht wonen start op zaterdag 24 oktober. Zij kunnen de presentatiegids in hun brievenbus verwachten. Buiten Ambacht woonachtige leden krijgen de mogelijkheid om de gids zelf op te halen bij de ASWH Shop. Dat kan op woensdagen van 18.00 tot 19.30 uur en op zaterdagen van 9.00 tot 12.00 uur. Wel willen wij verzoeken om dan even bij het hek door te geven dat u de gids komt ophalen, anders mag u het terrein niet op.

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft