ASWH
Geen competitie t/m 7 november
13 oktober, 2020
Premier Rutte heeft vanavond strengere maatregelen afgekondigd om het coronavirus te bezweren. Dat die strengere maatregelen nodig zijn is vooral te danken aan de groep mensen die zich niet aan de eerder genomen maatregelen hebben gehouden of het Corona-virus negeren. De afgekondigde maatregelen zijn voor onze samenleving ingrijpend, wij zullen er allemaal last van hebben.

Voor het voetballen zijn onderstaande beperkingen opgelegd.
  • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan vier personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Dit betekent er op een beperkte manier getraind mag blijven worden vanaf O18 jaar en ouder.
  • Uitgezonderd zijn: Voor kinderen tot 18 jaar is sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club zijn toegestaan. Dit betekent dat vanaf O17 jaar en jonger mag worden getraind en dat onderlinge wedstrijden gespeeld mogen worden. Die onderlinge wedstrijden zullen dan op zaterdag tussen 08.00 en 12.00 uur plaatsvinden.
Het mag duidelijk zijn dat geen publiek c.q. ouders worden toegelaten bij deze onderlinge wedstrijden. Behalve dat de kantine al gesloten is gaan nu ook de kleedkamers en douches op slot voor het 1e, 2e , O23 en O19-1.

Het Bestuur
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft