ASWH
Livestream Staphorst - ASWH
5 oktober, 2020
Morgenavond om 20.00 uur trapt ASWH op bezoek bij zaterdagderdedivisionist Staphorst af voor de tweede voorronde van het toernooi om de TOTO KNVB Beker. Zoals bekend mag er geen publiek bij deze wedstrijd aanwezig zijn. Ook een live-verslag op Twitter is wegens omstandigheden niet mogelijk.

Speciaal voor de thuisblijvers zendt Staphorst echter een livestream uit via het eigen YouTube-kanaal en eigen Facebook-account. Zie https://www.facebook.com/events/343663990284747 voor meer informatie en het live meekijken naar deze belangrijke wedstrijd. Mogelijk is ook onze Joost Trouwborst morgen nog op een bepaalde manier te volgen, maar daarover eventueel later meer.

de Redactie
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft