ASWH
Mondkapjes zijn binnen!
30 oktober, 2020

De bestelde mondkapjes zijn binnen en kunnen worden afgehaald vanaf zaterdag 31-10.

DRINGEND VERZOEK.

Kom voor het afhalen van mondkapjes langs tussen 11.00 en 13.00 uur. In de ochtend tussen 08. 30-11.00 uur worden er onderlinge wedstrijdjes gespeeld door de jeugd. Zoals we allemaal weten, mogen er geen toeschouwers op het terrein van ASWH toegelaten worden. Niet op het terrein, maar ook niet op het doorgaande pad van Reeweg naar park en ook niet op de parkeerplaats.

De shop is open, maar ook daar gelden de COVID regels en worden er niet meer dan een beperkt aantal mensen gelijktijdig binnen gelaten. Na het bezoek aan de winkel dient u direct het terrein weer te verlaten om te voorkomen dat BOA's u zien als toeschouwer. Mogelijk dat er voor het ophalen van de mondkapjes nog wat geregeld wordt buiten of net binnen het hek, maar dat ziet u wel als u naar ASWH komt. Indien zaterdag niet lukt, kan dat komende woensdag weer tussen 18.00-20.00 uur. Ook dan gelden dezelfde regels zoals hierboven vermeld.

Vergeet niet om het bestelnummer of de bevestigingsmail mee te nemen als u de mondkapjes komt afhalen!

Heeft u nog geen mondkapjes besteld? Doe het dan nu, want de voorraad is niet oneindig. 1 voor €6, 2 voor €10 en 3 voor €15. Bestel ze via de webshop, dat scheelt weer in tijd bij het ophalen.

Team ASWH Shop

 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft