ASWH
UPDATE: Senioren trainingen en de nieuwe maatregelen
16 oktober, 2020
Spelers O19, behoren tot de jeugdcompetitie en vallen onder als zodanig onder de maatregelen van Onder 18. Zij mogen ook onderlinge wedstrijden spelen. Overigens, alle jeugdtrainingen kunnen op de gebruikelijke wijze doorgaan. Deze tekst komt te vervallen!!

Deze passage publiceerde de KNVB gisteren.
Nu blijkt de KNVB wat te voorbarig te zijn geweest want de de veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid publiceert in de noodverordening, waar ook Hendrik-Ido-Ambacht onder valt, de hieronder vet gedrukte tekst. En deze noodmaatregel is bindend.

Naar aanleiding van de nieuw aangekondigde corona-maatregelen is er nu duidelijkheid hoe het seniorenvoetbal om dient te gaan met regels hoe getraind er mag worden. Met ingang van maandag 19 oktober geldt het hieronderstaande.
 • Spelers van 18 jaar en ouder mogen in groepen van 4, maar wel op 1,5 meter, tegelijkertijd op één veld hun training afwerken. Meerdere groepen van vier op het veld is toegestaan mits de onderlinge afstand gelijkmatig is verdeeld over het veld.
 • De groepen van vier spelers moeten in vaste samenstelling trainen maar de onderlinge 1,5 meter afstand moet altijd in acht genomen worden. Een vaste groep moet duidelijk herkenbaar zijn.
 • De trainers worden overigens niet meegeteld in een groepje van vier. Er staat ook geen maximum vermeld voor het aantal trainers. Maar houd wel hiervoor de gebruikelijke samenstelling aan wie bij het team horen.
 • Na de training geldt nog steeds de 1,5 meter regel ook buiten en rondom het veld.
 • Het is niet toegestaan om na het trainen op het terrein te blijven hangen en meegebrachte consumpties te nuttigen. Ga direct naar huis.
 • Uitwisseling of mee laten trainen van spelers met een ander team wordt ten strengste afgeraden om bij eventuele besmetting dit tot een minimum te beperken.
 • Door het trainen in groepjes van 4, verdeeld over het veld, is het voor ASWH zeer wenselijk om te weten welke seniorenteams de komende 2 weken doordeweeks gaan/willen trainen. Om een juiste verdeling over het veld te kunnen realiseren moeten er misschien de tijden en veldindeling herzien worden. Graag even, voor a.s. zondag, een bericht naar bestuur@aswh.nl.
 • Het bestuur wil benadrukken dat afgekondigde maatregelen door de trainers in acht genomen moeten worden. Zoals bekend is zijn de kleedkamers voor alle teams, incl. ASWH 1, 2, O23 en JO19-1, en de kantine gesloten.
 • Materialen mogen alleen door één trainer opgehaald en teruggebracht worden worden.
 • Slecht één persoon mag naar binnen als van het toilet gebruik wordt gemaakt.
 • Wacht op elkaar als er al iemand in het materiaalhok aanwezig is.
Bij een geconstateerde overtreding door de handhaving loopt ASWH kans op een hoge boete en in het slechtste geval het gevaar van sluiting van het complex. Laat het niet zover komen, gebruik je verstand en volg de regels.
Het gaat niet alleen om uw gezondheid, maar zeker ook die van uw mede sporters en iedereen uit je omgeving.

Het Bestuur

 
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft